thuis

Over Tahini Breda

Over Tahini Breda

Dagelijks verse gerechten

Met liefde bereid

Heerlijke gerechten met een knipoog naar het Midden-Oosten

Met liefde bereid

Voor de beste gespecialiseerde vis- en vlees- en vegetarische gerechten, service, prijs en prachtige sfeer, bent u bij Tahini op het juiste adres. Wij garanderen u de meest verse vlees ( Halal ) , vis & zeevruchten ( Schmidt Zeevis ), dagelijks geleverd aan ons restaurant, bereid naar uw wens.

Over de locatie

Onze locatie is gelegen aan de haven van Breda. Al generaties lang geniet het gebouw bekendheid vanwege de ijzerwarenhandel “Baarle en van Riel” die er ruim 100 jaar heeft gezeten. We horen elke dag weer gasten roepen …” hier heeft mijn opa nog gewerkt of…ik heb hier ook nog ooit gewerkt “. Dit geeft ons een ontzettend trots gevoel dat wij ons op deze unieke locatie mogen vestigen. Ook horen we elke dag weer…. ” wauw, wat is het hier prachtig geworden en wat goed dat het gebouw eindelijk weer een leuke bestemming heeft”. Dit had er al veel eerder moeten komen!”. 

U kunt het gehele jaar door en door genieten van onze smakelijke gerechten. Wat veel mensen niet weten of niet verwachten is dat de zaak veel groter is dan het lijkt! Dit komt omdat met name doordat de voorgevel er optisch voor zorgt dat de zaak klein lijkt, maar het restaurant loopt bij binnenkomst in de ‘viswinkel’ nog een heel stuk verder door. Wij bieden binnen plaats voor ruim 140 gasten en het terras biedt met mooi weer plek voor 90 man. U kunt bij ons zowel dineren als lunchen (van donderdag tot en met zondag). Ook biedt ons restaurant voldoende mogelijkheden om hier uw feesten en partijen te organiseren. We beschikken over meerdere ruimtes in de zaak. U kunt voor feesten en partijen persoonlijk contact opnemen via info@tahini-breda.nl of bellen naar 076-7200888! We maken graag een passende offerte voor u of uw bedrijf!