thuis

Groepen

Private Dining, Feesten en partijen

Tahini Breda denkt graag met u mee voor de invulling van uw bijzondere dag!!!

 

Ons restaurant is zo ingedeeld dat we meerdere ruimtes speciaal voor feesten, partijen en zelfs vergaderingen kunnen indelen. Ook kunnen meerdere ruimtes gecombineerd worden om op deze manier een grotere groep te kunnen verwelkomen.

 

De ruimtes zijn als volgt ingedeeld:

 

BINNENTERRAS

Hier heb je het hele jaar door een buitengevoel! In de zomer worden de deuren opengezet waardoor je meteen toegang hebt tot het terras. Dit gedeelte van het restaurant is ontzettend populair onder onze gasten. De architect ( Hugo interieurvormgeving ) heeft hier een tuingevoel gecreeerd door gebruik te maken van beplanting, decoratieve behang, marmeren tafels, stalen stoelen en veel glaswerk. Rondom is de serre omgeven van stalen puien.

capaciteit:  max. 24 personen

 

PODIUM downstairs

In het hart van de zaak bevindt zich het podium. Vanuit het podium heb je een compleet overzicht over de hele zaak. Je zit hier precies tussen de bar en de Oesterbar in op een plateau van teakhouten vloerdelen. De spiegels met de louvre deuren op de achtergrond bieden een superheerlijke Franse sfeertje!

capaciteit: max 30 personen

 

KERNGEDEELTE

De kerngedeelte is het gedeelte dat zich tussen het binnenterras en het podium bevindt. U kunt hier op half hoge en hoge tafels genieten van ons heerlijke eten. Doordat men een uitzicht heeft op de hele zaak is dit gedeelte van de restaurant ook absoluut een aanrader voor een leuke sfeer!

capaciteit: max. 25 personen

 

PODIUM upstairs

We hebben een complete verdieping met uitzicht over de gehele zaak. Dit gedeelte van de zaak is in te richten voor vergaderingen met aansluitend private dining. Deze ruimte leent zich voor grotere groepen.

capaciteit: max. 50 personen

 

Bij al deze ruimten kan de monumentale voorste gedeelte van het pand dienst doen als ontvangstruimte. De monumentale gedeelte is vormgegeven als een viswinkel uit de jaren 50. De vloeren zijn voorzien van zwart wit winckelmans tegels en het plafond heeft allerlei jaren 50 sierelementen.  In deze ruimte bevindt zich ook de ruïnes van de Tolbrug dat te zien is vanuit een glazen plaat. Deze ruimte leent zich perfect voor een drankje en hapje vooraf en biedt ruimte voor zeker 25 personen!

 

Ook denkt onze chef graag met u mee over speciale gerechten buiten de kaart om voor uw speciale gelegenheid. Laten we samen sparren over hoe we er een bijzondere dag van kunnen maken!